Reis op maat

We kunnen een ‘reis op maat’ voor je samenstellen. Een ‘reis op maat’ is geschikt voor personen die alleen willen reizen, groepen, families of voor vrienden die samen willen reizen. Heb je al een idee wat je zou willen doen? en wat je zou willen zien? Geef dan je wens door via email info@fairreizenkenia.nl en vraag om een offerte. Dan gaan we samen je droomreis ontwikkelen.

Zoek je inspiratie? Kijk dan naar de kleine pakketten in de link. Het zijn sfeer voorbeelden van verschillende gebieden en van initiatieven die je kunt bezoeken. Je kunt een samenstelling maken van één of meerdere pakketten afhankelijk van je reisroute. Bovendien kun je de pakketten uitbreiden met een bezoek aan één of meerdere nationale parken. Kijk ook onder de link nationale parken en projecten.  

De accommodaties bij Fair Reizen Kenia zijn authentiek, kleinschalig en minder bekend bij de massa toeristen. In de parken kun je kiezen tussen (budget) 'tented camps' of een duurdere klasse, de resorts of lodges.

Kenia is niet een land om met eigen vervoer rond te reizen. De wegen zijn onbetrouwbaar en verkeersregels zijn er nauwelijks. Bovendien wordt er links gereden. Vervoer met een betrouwbare chauffeur en tevens privé-gids wordt om deze redenen voor je geregeld.  Je verblijf, bezoek aan parken en projecten wordt ook voor je geregeld. 

De volgende factoren zijn van invloed op de keuze van je pakket op de definitieve reissom:
De route die je wilt afleggen, hoeveel personen meegaan, aantal dagen, soort vervoermiddel, accommodatie, pakket(ten) die je kiest, flexibiliteit,en natuurlijk je budget.

Doordat je zelf je vlucht boekt, kun je op elk moment in het jaar vertrekken. Kijk ook voor meer informatie bij de link 'Reisinformatie'.

Lees meer: Stappenplan