Individuele reis

Wil je de voordelen van een georganiseerde vakantie maar liever niet meereizen met een groep? Dat kan! Want ook bij de individuele reizen worden vervoer met een betrouwbare chauffeur en tevens privé-gids, verblijf, accommodaties, bezoek aan parken en projecten voor je geregeld. 

Veelzijdige en inspirerende privé reizen
De meeste reisprogramma’s bestaan uit het bezoeken van meerdere nationale parken, een lokaal initiatief en een natuurbehoud project. Bovendien is er een levendige uitwisseling met de plaatselijke bevolking waarmee je een unieke ervaring krijgt.

De accommodaties zijn minder bekend bij de massa toeristen en authentieker. Heb je zelf een specifieke accommodatie op het oog, laat het ons dan weten. Wij kunnen dit toevoegen in je reisprogramma. In de parken is het mogelijk om te kiezen tussen een budget en een duurdere klasse 'tented camps' en lodges. Tijdens de reis wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van lokaal geproduceerde biologische maaltijden.

Het is niet een land om met eigen vervoer rond te reizen. De wegen zijn onbetrouwbaar en verkeersregels zijn er nauwelijks. Bovendien wordt er links gereden. Vervoer met een betrouwbare chauffeur en tevens privé-gids, wordt om deze redenen voor je geregeld. Je kunt op bijna ieder moment in het jaar vertrekken doordat je zelf je vlucht boekt. In het grote regenseizoen tussen april en half juni raden wij het af om naar Kenia af te reizen vanwege de slecht begaanbare wegen.

De volgende factoren zijn van invloed op de keuze van je pakket en op de definitieve reissom: de route die je wilt afleggen, hoeveel personen meegaan, aantal dagen, soort vervoermiddel, accommodatie, flexibiliteit, en natuurlijk je budget. Vraag een offerte aan via het aanvraagformulier. Kijk ook voor meer informatie bij de link 'Reisinformatie'.

Disclaimer
Fair Reizen Kenia is niet verantwoordelijk voor pagina's van externe organisaties waarnaar verwezen wordt. Er kunnen door omstandigheden noodzakelijke wijzigingen worden gemaakt. Uiteraard zullen we bij onoverkomelijke wijzigingen altijd in overleg met onze deelnemende reizigers kijken naar de beste mogelijkheden. Fair Reizen Kenia geeft geen garantie over de juistheid van het reisprogramma, data en prijzen die genoemd zijn.