Vliegticket

Vleugel vliegtuigDe vliegticket is niet inbegrepen in de reissom. Wij kunnen wel je rechtstreekse vlucht boeken. Neem hiervoor contact met ons op.  
Zodra het bedrag van de vliegticket op onze bankrekening staat, leggen wij je vlucht vast. Het is belangrijk om te weten dat de vliegticket, nadat wij die voor je geboekt hebben niet meer kan worden geannuleerd. Ook is het niet mogelijk om je ticket kosteloos te wijzigen.

Wanneer je zelf je vliegticket naar Kenia boekt, kun je vertrekken wanneer je wilt. Het is dan mogelijk dat je eerder afreist of later vertrekt. Je kunt dan kiezen voor een voordelige vlucht met één of twee tussenstops of een rechtstreekse vlucht voor een hoger bedrag.

Vertrektijd heen- en terugreis

Het is van groot belang dat je uiterlijk 24 uur vóór het aangegeven tijdstip van vertrek checkt of het tijdstip van vertrek nog klopt, ook als de vliegtickets namens jou door Fair Reizen Kenia  geboekt zijn. Volg je deze aanwijzingen niet op dan komen de hieruit voortvloeiende kosten voor jouw rekening.

Vervoersvoorwaarden

Naast de voorwaarden van Fair Reizen Kenia zijn op het vervoer leveringsvoorwaarden van toepassing, bijv. van luchtvaart- of treinmaatschappijen. Deze zijn bij de betreffende maatschappij op te vragen.