Ontdek het ándere Kenia

Reis je mee met Fair Reizen Kenia dan beleef je het ándere Kenia. Je gaat op safari in nationale parken waarin je nog volop kunt genieten van de ongereptheid van het landschap en wildlife.

Maar je bezoekt ook gebieden waar nauwelijks een toerist komt. Je komt in contact met meerdere culturen en krijgt de unieke kans om te overnachten bij de lokale bevolking. Je maakt op een vanzelfsprekende manier kennis met hun dagelijkse manier van leven. Zij laten graag hun initiatieven zien waar met passie en overtuiging wordt gewerkt op het gebied van natuurbehoud, zorg of biologische landbouw. Hiermee draag jij bij aan sociaal ondernemerschap. Bovendien wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van biologische voeding die lokaal geproduceerd is.

Leer Kenia kennen op een actieve manier. Je kunt fietsen en wandelen door een nationale park, een boottocht maken op Lake Victoria, Lake Naivasha en Lake Baringo. Je kunt kanoen door een Mangrove bos. Een bijzondere wandeling kun je maken op de rand van verschillende vulkanen.

Kortom er volgt een inspirerende en een veelzijdige reis.